Vandscooter-kursus
Instagram

Vandscooterkursus vi kan afholde kurset og prøven hos jer!

 

Er I en gruppe, klub, sejlskole eller lign., der ønsker at erhverve vandscooterbevis, og samtidigt tilegne jer yderlige færdigheder i brugen af vandscooter? Så kan vi sammen tilrettelægge et vandscooterkursus, der kan afvikles hos jer som privatpersoner, klub, sejlskole eller lign. Et typisk kursus tager ca. 4 timer, hvorefter selve vandscooterprøven afvikles individuelt. For at vi kan afholde et vandscooterkursus, skal I være minimum 3 deltagere. Udfyld formularen herunder. Vi kontakter jer efterfølgende og i fællesskab aftaler vi en dato og lokation der passer jer.


Ved at tage et vandscooterkursus gennem Board:Up North*, vil du lære, at håndtere vandscooteren i forskellige situationer og sikre god adfærd og tilgang til sikker færden på vandet. På den måde kan vi undgå farlige situationer og ulykker. Det er vigtigt, at du har forståelsen for korrekt brug af vandscooteren og ydermere har en god og sikker adfærd på havet. Herved optimerer vi din og andres sikkerhed. Inden afviklingen af vandscooterkurset, får I adgang til vores online teoriside, hvor der er adgang til bl.a. pensum om gældende søvejsregler. Kurset afsluttes med afholdelse af en vandscooterprøve.


Kursusdeltageren skal være fyldt 16 år ved afholdelse af vandscooterkursus.

 

Prisen for et vandscooterkursus er kr. 1.190 pr. person. Prisen inkluderer undervisning i sikker håndtering af vandscooter og tilhørende teori, udlægning af bane, indkaldelse af censor. Vi holder stort fokus på en sikker afvikling af kurset og prøven. For selve prøveafholdelsen kommer der et prøvegebyr på kr. 550 pr. prøvedeltager. Den anførte pris er ekskl. evt. transportomkostninger til jeres ønskede afviklingssted.


Bemærk, at I skal sørge for vandscooter til vandscooterkurset, men det er muligt at være flere om den samme vandscooter. Derudover skal i huske at medbringe de lovpligtige forsikringspapirer på vandscooteren, samt rette påklædning til en dag på vandet. 


*Vandscooterkurset bliver arrangeret af Board:Up North, men afvikles af Presence CPH.


Læs om kursus sikkerhed her.


Udfyld kontaktformular ved interesse for vandscooterkursus

Efter modtagelsen af jeres henvendelse, retter vi kontakt til jer, for at få aftalt det praktiske omkring afholdelsen af vandscooterkurset, samt modtage jeres endelige registrering.

Prøvekrav og kursusbeskrivelse fremsendes efter endelig registrering.


Læs vores vilkår for brugeroprettelse (herunder GDPR) før du registere dig.


 
 
 
 
 
 
 
 
Accepter