HS-1 Hjertestarter
Instagram

Phillips HS-1 hjertestarter er en af det mest anvendte hjertestartere på offentlig steder eller hos private virksomheder i Danmark.


Anbefales til:

Brugere med lidt eller ingen erfaring. Phillips HS-1 hjertestarter kan guide brugeren i en hjerte-lungeredningen ved at trykke på det i-knappe.


Egnet til:

Phillips HS-1 hjertestarter er ikke den mest hårdfører hjertestarter i forhold til vådt og fugtigt miljø, men kan sagtens benyttes her. Phillips HS-1 hjertestarter er opsat bl.a. i mange idrætshaller rundt om i Danmark, udover offentlig steder og private virksomhed,r. da den er let for alle at benytte.


Vedligeholdelse og test:

En hjertestarter er sjældent i brug, og derfor er en automatisk selv-test rigtig vigtig. Phillips HS-1 hjertestarter udfører en selv-test dagligt, ugenligt og månedligt. Gennem testene overvåger Phillips HS-1 hjertestarteren hovedfunktionerne, inklusiv batterikapacitet og kassetten med elektroder. Den grønne lampe på hjertestarteren indikere, at Phillips HS-1 hjertestarter er klar til brug. Hvis der dog findes et problem ved en test, vil i-knappen blinke for at gøre opmærksom på problemmet.

Hvis Phillips HS1 hjertestarter står i standby mode, vil vedligeholdelsen kun være visuel inspektion og udskiftning af forbrugsvarer såsom elektroder (hvert 2. år) og batteri (hvert 4. år).


Info:

Producent: Phillips

Halv- eller fuldautomatisk: Halvautomatisk

Garanti: 8 år

IP-værdi: 21

Holbarhed batteri: 4 år

Holbarhed elektroder: 2 år

HLR hjælp: Metronome og forklaring


Pakken indeholder:

1 x Phillips HS-1 hjertestarter

1 x Smart Pads til HS-1, voksen 25kg+

1 x Philips HS-1Lithium batteri

1 x Philips HS-1 bæretaske (ekskl. saks)


Der kan tilkøbes en børne pads, Smart Pads til HS-1, barn, hvis hjertestarteren skal kunne benyttes til børn under 8 år / under 25 kg.Pris: 12.499 kr. ekskl. fragt.


Bestillinger sker via kontaktformularen ved at klikke her.