Surfski
Instagram

Vanguard Surfski bliver produceret i Europa, og er udviklet af designeren David Green fra Greenstick og Peter Gaisford fra Gaisford Surf. David og Peter har begge været top surfski roere i Storbritannien og Europa, og dertil har Peter mere end 30 års erfaring i at fremstille surfski i Europa.


Vanguard Surfski er konstrueret efter de krav, som livredningssporten stiller til en surfski, hvor brugen primært er i og omkring brændingszonen. Det er dermed ingen sag at surfe, padle igennem bølger, padle på fladt vand eller padle downwind. Surfskiens smalle skrog og bølgedeflektor medvirker til en betragtelig mindre vand- og vindmodstand. Bølgedeflektoren løber ned langs siden, så surfskien let kan gå igennem store bølger, og i spidsen er volumen øget for at give bedre opdrift ved surfing. Foran cockpittet er der lavet en bølgedeflektor for at mindske vand i cockpittet, og bag sædet er surfskien afrundet, netop så vandet kan løbe hurtigere af.


Cockpittet er smalt og komfortabelt, og er blevet sænket fra dækket for at opnå maksimalt ben bevægelighed. Derudover er der lavet en flaskeholder, så du kan medbringe vand til træningen eller ved langdistance løb.


Vandguard Surfski overholder ILS krav til konstruktionen, og er dermed godkendt til brug i livredningssporten.


Det er muligt selv at vælge farver, ror og andre specialiserede fittings. Så kontakt os for at høre mere om mulighederne for at gøre din surfski unik og personlig.


Vanguard Surfski kan også leveres i en justerbar udgave med en ny teknologi, der er mere holdbar og hurtigere at justere til den enkelte bruger. Det tager mindre end 10 sekunder at indstille den. Den justerbare version er et "must have" for børn i voksealderen, familier der deler og som en klub surfski.


Hvis du ønsker en surfski primært til ocean - / downwind racing, så er det muligt at få leveret Vanguard Surfski i full carbon. Vægten vil dermed kunne reduceres til 10 kg., men det skal dog bemærkes at denne konstruktion ikke overholder ILS krav, og kan derfor ikke benyttes i livredningssporten. Kontakt os for at høre nærmere omkring en full carbon surfski.


Produktinformation:

Mærke: Greenstick

Model: Vanguard

Brug: Overholder ILS krav / Ocean Racing

Konstruktion: Resin Infusion Fiberglas

Farve / Design: Efter dit ønske

Længde: 580 cm / 19'

Vægt: 18 kgVanguard Surfski, fiberglas:

Pris: 14.400 kr. ekskl. fragt.


Vanguard Surfski - justerbar, fiberglas:

Pris: 17.300 kr. ekskl. fragt.


Bestillinger sker via kontaktformularen ved at klikke her.