Kurser

Vi kan afholde kurser som er målrettet netop jeres ønsker/behov inden for bl.a. SUP, livredning, egen sikkerhed ved vandet eller som teambuilding for dig og dine kollegaer. Lyder det interessant, så kontakt os med det samme, så vi sammen kan se på mulighederne for at få udarbejdet et kursus der matcher lige netop jer.


Her er vores to åbent-vandlivredderkurser, hvor du enten kan opnå Åbent-vand Underviserprøven certifikat eller et internationalt godkendt, ILS Beach Lifeguard certifikat ved at tage ILS Åbent-vand Livredderprøven. Begge certifikater udstedes gennem Dansk Svømmeunion.


Stand Up Paddleboard (SUP) er en fantastisk vandsport, som henvender sig til alle uanset alder, vægt, styrke og køn. SUP er en alsidig aktivitet, som både er konkurrencepræget, men på samme tid er let tilgængelig for alle. Derfor kan SUP let samle familien, vennerne eller kollegaerne til en hyggelig dag.


Har I lyst til at prøve kræfter med en sjov og anderledes vandsport, som både giver en bedre balance, koordination, udholdenhed og styrke, så klik ind på kurserne herunder, og vælg det der passer bedst til netop jeres ønsker og behov.


Læs følgende information inden du deltager på et kursus hos Board:Up North.Instagram