SUP Niveau 2

SUP Niveau 2


SUP Niveau 2 er kurset  for dig, som har gennemført vores SUP Niveau 1 kursus eller tilsvarende begynderkurser, og nu har fået lyst til at forbedre og udvikle dine SUP færdigheder. Kurset indeholder en gennemgang af udstyr, vind og vejrforhold, samt egen sikkerhed. Derudover vil der bl.a. blive trænet forskellige padle- og balanceteknikker, vendinger, sikkerhed på vandet etc. Efter kurset vil dine viden og færdigheder være tilstrækkelige, til at give sig i kast med forskellige forhold, så som vind, strøm og mindre bølger. Kurset giver dig også et øget kendskab til forskelligt SUP udstyr.


Forudsætning for deltagelse på kurset, er at man har gennemført vores SUP Niveau 1 kursus eller tilsvarende begynderkurser. Derudover skal man kunne svømme, og vi anbefaler at man kan svømme 200m sammenhængende, og dermed er svømmeduelig jfr. Dansk Svømmeunion.


Kurset bliver afholdt for grupper på minimum 4 deltagere.


Kurset er certificeret af American Canoe Association (ACA).


Sikkerhed og kvalitet er i højsædet på vores kurser, og undervisningen vil være pædagogisk og motiverende. Vi har desuden mulighed for at tilpasse kurset efter deltagernes niveau, så I får det bedste udbytte af kurset.


Pris: 1.095 kr pr. person

Varighed: 6 timer

Sted: København og Odense. Hvis kurset ønskes afviklet andre steder, kontakt os da for tilbud.


Hvis ovenstående vækker interesse, så kontakt os endelig via vores kontaktformular her!Andre SUP kurser:Instagram