Event Safety / Rådgivning
Instagram

Event Safety og Konsulent rådgivning


Board:Up North blev stiftet i januar 2015, men vi har arbejdet med livredning og har været en del af den voksende livredningskultur siden 2005.


Vi, Board:Up North, har stor erfaring med uddannelse af kystlivredder samt almene borgere i Danmark siden 2007, desuden har vi stor erfaring med kurser og uddannelse af kystlivreddere fra Frankrig (SNSM), England (RNLI), Australien (SLSA) og New Zealand (SLSNZ). Endvidere har vi alle deltaget ved flere internationale stævner, herunder bl.a. EM og VM i konkurrencelivredning, hvor der er vundet flere medaljer. 


Vi har en bred generisk viden både teoretisk og praktisk omkring livredning og især med henblik på kystlivredning. Den teoretiske viden koblet med den praktiske erfaring både fra Danmark og fra flere udlandsophold som fx kystlivredder på stranden og ved events i hhv. Frankrig, Australien og New Zealand, gør at vi kan afhjælpe de udfordringer I måtte have i forbindelse med afholdelse af events  og uddannelse af personel.


Board:Up North tilbyder to former for sikkerhed: Event Safety og Konsulent rådgivning.


Event Safety:

Vi tilbyder sikkerhed ved og på vandet til netop dit event. Det kan fx være som livreddere, hvor vi vil være med fra start til slut og under hele eventet bibeholde det store overblik. Vi ønsker at indgå i jeres team og synes derfor, at det er vigtigt, at vi sparrer med hinanden for at komme frem til det helt rigtige setup.


Konsulent rådgivning:


Vi har en bred erfaring inden for livredning - både teoretisk og praktisk og tilbyder derfor nyttig viden og kompetencer til uddannelse af jeres personel i både livredning og førstehjælp. Hvis I har brug for råd og vejledning hjælper vi også gerne med dette.Lyder ovenstående interessant, så kontakt os endelig via vores kontaktformular her!

Herunder kan du se et større Red Bull projekt, hvor vi varetog vandsikkerhen. Projektet fandt sted på Skagerrak mellem Klitmøller i Danmark og Kristiansand i Norge.