Åbent-vandlivredder Niveau 1
Instagram

Åbent-vandlivredder Niveau 1


Åbent-vandivredder Niveau 1 kurset henvender sig til private, klubber, virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at tilegne sig basale livredningsfærdigheder til åbent-vand aktiviteter som bl.a. sejladsaktiviteter, undervisning og badeudflugter til stranden. Så er du aktiv ved og i åbent-vand så som søspejdere, surfere, kano- og kajakroere/trænere, triatleter eller åbent-vandsvømmere/trænere er Åbent-vandivredder Niveau 1 et kursus for dig.


På kurset bliver der lagt stor vægt på de grundlæggende livredningsfærdigheder, som skal danne fundamentet for selvredning og hvordan man redder andre. Gennem kurset vil der progressivt blive trænet færdigheder, for at kursusdeltageren til sidst kan foretage redninger med for eksempel recue SUP, rescue board eller rescue tube (redningstorpedo).


Kurset er opbygget efter de minimumskriterier, Dansk Svømmeunion har opstillet for Åbent-vand Underviserprøven. Kursusdeltageren vil efter bestået kursus modtage et certifikat på e-mail, som bliver udstedt via Dansk Svømmeunion. For at kunne opnå officielt certifikat, skal prøvetageren senest ved årets udgang være fyldt 18 år, samt være indehaver af et førstehjælpscertifikat svarende til som minimum ERC BLS/AED Provider eller DFR Førstehjælp ved hjertestop. Certifikatet for Åbent-vand Underviserprøven har en gyldighed på et år.


Kurset tager en til to dage, og vil primært blive afholdt udendørs ved åbent-vand i nærheden af dig (sø eller strand) for grupper på minimum 4 deltagere.


Board:Up North er godkendt gennem Dansk Svømmeunion, som udbyder af ERC BLS/AED kursuser. Vi kan derfor tilbyde at udvide vores Åbent-vandlivredder Niveau 1 kursus, med et 4 timers kombineret kursus i hjerte-lunge-redning (HLR) og brug af hjertestarter (AED). ERC BLS/AED kruset er godkendt af Dansk Råd for Genoplivning og er udarbejdet af det Europæiske Råd for Genoplivning (ERC - European Resuscitation Council).

ERC BLS/AED kurset er praktisk anlagt, hvor du lærer at konstatere om en person er bevidstløs eller har hjertestop. Du lærer hvordan du giver korrekt hjertemassage, kunstigt åndedræt og brug af hjertestarter. Slutteligt bliver det gennemgået hvordan en bevidstløs person med normal vejrtrækning ligges i stabilt sideleje.


Prisen for Åbent-vandlivredder Niveau 1 varierer ift. afholdelsessted, antal deltagere, og om kurset skal udvides med et ERC BLS/AED kursus. Kontakt os og få et konkret tilbud.


Sikkerhed og kvalitet er i højsædet på vores kurser, og undervisningen vil være pædagogisk og motiverende. Vi har desuden mulighed for at tilpasse kurset, efter de ønsker/behov I måtte have.


Hvis ovenstående vækker interesse, så kontakt os endelig via vores kontaktformular her!Se prøvekrav for Åbent-vandlivredder Niveau 1 her.

(Linket åbner en PDF-fil i et nyt vindue.)
Andet Åbent-vandlivredderkursus: