Rescue SUP
Instagram

Vores oppustelige Board:Up North Rescue SUP er udviklet og designet på baggrund af vores mange års erfaring inden for kystlivredning. Vi har designet vores Rescue SUP ud fra de krav og behov, som en livredder står over for ved overvågnings- og patruljeringsopgaver eller ved egentlige redninger.


Er du åbent-vand/triatlon træner, så vil vores Rescue SUP være det perfekte valg, da det giver dig et godt overblik over dine svømmere og samtidig øger sikkerheden betragteligt under træningen. En Rescue SUP er derfor ikke kun forbeholdt livredningstjenester eller egentlige livredningsopagaver, men har mange gode og flere anvendelsesmuligheder.


Vores Rescue SUP er yderst stabil, og ydermere er det designet med to håndtag foran og bagved samt et i midten, netop for at trætte svømmere let kan gribe fat eller for lettere patienthåndtering ved ophaling og redning. Derudover er der mulighed for at fastgøre en redningstorpedo i fronten, så der let kan medbringes et ekstra flydemiddel, hvis situationen påkræver dette.


Produktinformation:

Mærke: Board:Up North

Model: Rescue SUP

Konstruktion: Drop Stitch PVC oppustelig SUP

Mål: 335x86x15cm / 11'0''x34''x6''

Finne set up: Aftagelig 9 inch center box finne + 2 faste side finner

Volumen: 350 liter

Anbefalet max belastning: 125 kg

Anbefabelet tryk: 18 PSI

Max tryk: 23 PSI


Bemærk: Dette produkt er redningsudstyr, som skal kontrolleres og vaskes regelmæssigt!Pakken inkluderer:

Board komplet med finner, taske, leash, pumpe og reparationssæt.Board:Up North Rescue SUP, oppustelig:

Pris: 7.000 kr. ekskl. fragt.


Bestillinger sker via kontaktformularen ved at klikke her.