SUP Niveau 1

SUP Niveau 1


SUP Niveau 1 er kurset for dig, som ikke har erfaring med SUP, men ønsker at lære de forskelige teknikker. Kurset kan være en overbygning på vores SUP QuickStart kursus, men er ikke et krav for gennemførslen af SUP Niveau 1. Kurset indeholder en gennemgang af udstyr, vind og vejrforhold, samt egen sikkerhed. Derudover vil der bl.a. blive trænet forskellige grundlæggende padle- og balanceteknikker, vendinger, sikkerhed på vandet etc. Efter kurset vil din viden og færdigheder være væsentligt øgede i forhold til vores SUP QuickStart, og vil derfor give dig gode forudsætninger for selv at arbejde videre med dine teknikker og færdigheder.


Der er ingen forudsætninger for deltagelse på kurset, men man skal dog kunne svømme. Vi anbefaler at man kan svømme 200m sammenhængende, og dermed er svømmeduelig jfr. Dansk Svømmeunion.


Kurset bliver afholdt for grupper på minimum 4 deltagere.


Kurset er certificeret af American Canoe Association (ACA).


Sikkerhed og kvalitet er i højsædet på vores kurser, og undervisningen vil være pædagogisk og motiverende. Vi har desuden mulighed for at tilpasse kurset efter deltagernes niveau, så I får det bedste udbytte af kurset.


Pris: 649 kr pr. person

Varighed: 3 timer

Sted: København og Odense. Hvis kurset ønskes afviklet andre steder, kontakt os da for tilbud.


Hvis ovenstående vækker interesse, så kontakt os endelig via vores kontaktformular her!Andre SUP kurser:

 


Instagram